Aktív témák
-
Nand_i
tag
Ez be van kapcsolva sajna, leirom pontosan mi tortent. Uj mount pontot akartam beallitani, ezert jobb klikk/properties/volume fulon megadtam az uj helyet, de a 2. 3. mezot (File system, Mount options) uresen hagytam
. A .gconf/system/volumes alatt talaltam ide vago bejegyzeseket, de a torlesuk nem segitett, es tobb otletem egyenlore nincs.
Udv, Nandi
-
Nand_i
tag
Sziasztok!
Sikeresen elrontottam a kulso usb-s kartyaolvasom automount-os funkciojat, es most semelyik kartyat nem tudom bemountolni. A meghajtok latszanak /dev/... alatt, de egyiket sem sikerult felmountolni
Tudna valaki segiteni? (Mas mount pointot akartam megadni, es ido elott entert nyomtam
)
Udv, Nandi
-
Nand_i
tag
válasz
operator10 #2325 üzenetére
Hali!
Nem igazan erre valasz, de temahoz kapcsolodik. Adott egy Hp nc6400as notebook, gkrellm alatt latom az osszes termikus zona ertekeit, viszont conky alatt csak a cpu (acpitemp) adatot sikerul kicsalogatni. i2c sajnos nem mukodik, mivel ilyen eleresi ut nalam nincs, viszont ugye /sys/bus/acpi/... alatt megvannak a zonak. Tudna valaki segiteni?
Udv, Nandi
Aktív témák
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged