Aktív témák
-
kew
senior tag
válasz
Major Major #8523 üzenetére
thx
sajna csak so-so müködik, egyik conffal sincs kép egyszerre mindkét megjelenítőn, de majd próbálom heggeszteni még, hátha összejön -
kew
senior tag
sziasztok!
nem tudjátok véletlenül, hogy lehetne az ubit rábírni, hogy lássa az intel alaplapi videokarira kötött tv-t másodlagos képernyőként?
jelenleg csak a monitort látja
köcce
-
kew
senior tag
Sziasztok!
próbált már valaki exchange server 2007-hez kapcsolódni evolution-al? Ha igen, tudtok adni tanácsot, hogy az alábbi hibát, hogyan tudnám elhárítani?
"Az Exchange kiszolgáló nem kompatibilis az Exchange Connectorral.
Az Exchange kiszolgáló az Exchange 5.5 verzióját futtatja. Az Exchange
Connector csak a Microsoft Exchange 2000 és 2003 verziókat támogatja."Gondolom szegény még nem ismeri a 2007-et, van ennek vajon frissebb verziója, ami igen? Hogyan tudnám frissíteni? (jelenleg a 2.2-es van fent ha jól látom) - ubi 8.04
köszi!
-
kew
senior tag
válasz
VaniliásRönk #1293 üzenetére
win alatt 75 és 60on is ment már, különbséget nem láttam.
autokalibrálással az a baj, hogy ezen nincsen gombElvileg magától csinálja, ha felbontást váltok, ez müxik is 1280x..-ról 1024x...-re váltásnál, de fordítva nem igazán.
Nemtom mi a szart csináljak vele...pedig nagyon tetszik az ubi, főleg ezek az effektek
-
kew
senior tag
válasz
VaniliásRönk #1291 üzenetére
az 75hz, más lehetőséget nem is enged
-
kew
senior tag
sziasztok!
most tettem fel próbaképp egy ubuntut, elsőre nagyon tetszik, egy nagy gondom van, méghozzá, hogy 1280x1024-es felbontásban levág a kép jobb feléből 2 centit kb1024x768-ban kihúzza teljesen.
van valakinek tippje, hogy mit állítsak, hogy rendes képet adjon?
alaplapi integrált intel kártya, samsung 970P-vel.
Beállításoknál már végignyomkodtam, amit tudtam, de sok módosítási lehetőséget nem kínál sajna
Megköszönném, ha segítene valaki
köszi
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kuponkunyeráló
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 25
- Óra topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest