- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Macrodroid
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Aktív témák
-
Nova96
őstag
Gyenge gépre melyiket érdemes:
Jolicloud vagy Linux Mint ?
Előre is kösz. -
Nova96
őstag
Üdv 10.04-ről a 11.05?-re váltottam 2 hétig bírtam,a 10.04 néha megakadt de ez ha megy a net+zene akad. Szóval 10.04 nem akarom vissza tenni.
Milyen másik rendszert tegyek fel ami nem akad a net,zene alatt,és ha egy 720p videót nézzek ne haljon már meg. A gép elég régi 6-7 éves, ezért már nem az ubuntura gondoltam mert elégé nagy lett a rendszer igénye.De ha tévedek javítsatok ki.
Előre is kösz. -
Nova96
őstag
válasz
szaszayanou #45031 üzenetére
Egy a baj amikor vissza akartam tenni a xp-t akkor mivel 2 partícióm van ezért amit békén hagytam azt hagyta 1. helyen így az új partíció kettes. Így leformázom és nem tud a kettesről indulni mert egyes előtte van.
-
Nova96
őstag
válasz
szaszayanou #45021 üzenetére
WP7 telefonra csak azzal lehet tenni dolgokat rá.
-
Nova96
őstag
Üdv zune programot valahogy nem lehetne használni rajta?(11.10)
-
Nova96
őstag
Ubuntu cd hogy írjam ki?
-
Nova96
őstag
Igen,xp topicba azt mondták winyó csere aminek örülök mert az egekbe vannak az árak.De bármilyen ubuntu eddig rá ment szóval majd tavasszal veszek inkább új gépet.
Xubuntu vagy Lubuntuból melyik?
Miért ubuntu 11.10 is akadna?Hogyan formázhatnék, le milyen programmal?(pl.pendrive stb.)
-
Nova96
őstag
Sziasztok mostanában lassú a gép az xp-t se engedi vissza tenni így megkérdezem 11.xx sokkal jobb?
(XP-nél leformázom felmegy a telepítő csík újra indul és semmi.) -
Nova96
őstag
Üdv egy jelenségre lettem figyelmes ha másfél óránál tovább használom a nettet akkor belassul fagyokat stb. Ez ellen mit lehetne tenni?
Másik:
Olyan program kéne ami a videóból egy kép kockát ki lehet venni. -
Nova96
őstag
Üdv töröltem telefonról adatot de nem shift+delete hanem simán delete,lehúztam telefont kitöröltem a trash-1000 mappát vissza dugtam gépre és mindig azt jelzi hogy ugyan annyi hely van.
-
Nova96
őstag
Üdv még ismerösöm gépén mindig ez a hiba fogad:
-XP cd-be formáz telepít újra indul semmi.
-majd ubuntu cd be formáz telepít boot választásnál ubuntu 9-34,mem test és az alján windows xp.
-és csak ubuntu-t tudok rá telepíteni valami ötlet? -
Nova96
őstag
válasz
fradi81 #38398 üzenetére
Nem akkor nem érthetően fogalmaztam bocsi.
Szóval formázás után xp nem indul. Ezért ubuntuval megnéztem be cd és behozza a menü-t
Ma megfigyeltem bekapcsolásnál kilehet választani miről indul
linux 6.1156 stb nem akarok hülyeséget írni és ez vagy 6x a végén windows xp de az semmi. -
Nova96
őstag
Üdv ismerősöm a gépére vissza szeretné tenni az xp-t de nem tudja nem kell valamit csinálni hogy vissza lehessen tenni?
-
Nova96
őstag
Jó konvertáló program?
-
Nova96
őstag
Üdv nem lehet ez az idegesítő dolgot kiállítani hogy:
-Pendrive-ról vagy a telefonról törlök valamit csinál egy Trash-1100 mappát? -
Nova96
őstag
Ja még egy kérdés,quake live akad ubuntun (levettem a grafikát) de winen nem akadt hogy oldjam meg hogy működjön?
-
Nova96
őstag
Üdv újra Dell ultrashop 2311h driver cd-jét hogy telepíthetem?Utorrentet rá lehetne tenni valahogy??(vuze hasonlók nem jönnek be.) aimpot rá lehet e tenni? És a rendes msn-t?(emesene,meg nem tudom mi volt a másik nagyon rossz.)
-
Nova96
őstag
Üdv miért van hogy amikor filmet játszok le pontosabban mkv-t a kép néha meg akad ilyen nagy pixelekbe.
(vlc-vel játsszom le.)
-
Nova96
őstag
Új amd drivert hogyan tehetnék fel ubuntun?
(Mert még nem raktam fel semmit)
-
Nova96
őstag
Ubuntu-ra phuppert hogy lehet feltenni?
-
Nova96
őstag
Utorrentet fel lehet rá rakni?Valami jó skin tudtok 10.10 alá?
-
Nova96
őstag
Üdv felmentem az opera köszi.(csak valamiért rohadt lassú?
)
Bill-re nincs ötlet? hosszú i helyet ez van <?
Utorrent helyet valami más?Flac lejátszó? -
Nova96
őstag
válasz
#40553216 #37969 üzenetére
dpkg-deb: `opera-11.50-1074.i386.linux.tar.bz2' nem Debian archívum
dpkg: hibás feldolgozás: opera-11.50-1074.i386.linux.tar.bz2 (--install):
dpkg-deb --control alfolyamat 2 hibakóddal kilépett
Hibák történtek a feldolgozáskor:
opera-11.50-1074.i386.linux.tar.bz2Más.billentyűzetet rosszul működik az hosszú i helyet ez van <
utorrent helyet ubuntun mit használjak? -
Nova96
őstag
Üdv én hülye rámentem hogy frissítse a rendszer de egyből meghalt újra tettem és most 10.10 van írjak egy CD hogy 11.4 legyen fent?Megéri e?
Jó zene lejátszó és film lejátszó-t írjatok már.
sudo apt-get -f install ez hova? -
Nova96
őstag
Üdv van egy problémám elindítom a telepítést és letörölöm a Windows partíció-t erre azt írja:
"Nincs gyökér-fájlrendszer megadva,A partíció menüben adj meg egyet."
Előre is köszi. -
Nova96
őstag
Üdv ha ma felteszem a 10.10 lehet újabbra frissíteni vagy már az újat kell?
Még soha nem használtam ubuntu-t kicsit félve de megakarom próbálni hogy milyen, könnyű
e kezelni?(Mert ha bonyolult akkor hagyom. -
Nova96
őstag
de az alternatívákba pl belépek windowsos névvel az úgy működik?(Tudom,de csak ez a három fontos most.)
-
Nova96
őstag
Most rendeltem egy cd-t ha megjön egyből felteszem érdekelne hogy windows progik futnak e rajta?Skype Opera windows live stb.
Aktív témák
Hirdetés
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged