Hirdetés
- iPhone topik
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Olyan menő, hogy Google nélkül is elfogadnád
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Valószinüleg azért, mert a panel "üres" részét elfoglalja a feladatkezelő, próbáld meg leszedni a rendezés idejére, nekem úgy sikerült a művelet (aztán nem is raktam vissza, helyette inkább a Smooth Tasks-ot használom, az nem írja ki a progik nevét, csak ikonokat rak ki) Ja és csak akkor marad az új helyén az alkalmazás, ha megjelenik alatta egy kis szürke téglalap, mikor odahúzod, olykor játszani kell vele egy kicsit.
-
válasz
God Vazzeg
üzenetére
+1

-
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Ez engem is érdekelne, még nem találtam rá megoldást. Hogy dögölne meg a silverlight
-
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Az első visszaállítási ponttal nekem elszöszölt vagy 10 percet, a későbbiekkel már nekem is hamar megvolt.
-
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Hi!
Szerintem normális, nálam ment vagy 20 percig, mire kész lett ( 3.2 Gb) -
válasz
kiskaktusz
üzenetére
nm

-
válasz
kiskaktusz
üzenetére
Hogyan írod ki lemezre a Kubi-t? Lemezképként kell kiírni, hogy elinduljon, simán adatlemezként nem lesz jó.
-
válasz
zoltanz
üzenetére
Pedig kb ennyi, a Kubuntu Desktop felrak néhény Kde programot is (K3b - íróprogi, Kget - letöltésvezérlő, Krusader - kétablakos fájlkezelő, stb). Ha valamelyik progi nem magyar nyelvű, jó eséllyel az előbb említett nemzetköziesítésnél lehet hozzá találni nyelvi csomagot (pl. K3b i18 n).Az OpenOfficenak meg elvileg már a Gnome alatt is kell tudnia magyarul.
Hogy alkalmazni lehessen a változtatást (Gnome - Kde), ki kell jelentkezni, és a login képernyőn lehet környezetet váltani. Fel fogja ajánlani a választást, hogy csak erre az alkalomra akarsz változtatni, vagy ez legyen az alapértelmezett környezet. Ha az utóbbit választod, akkor ezentúl Kde felülettel fog indulni a rendszer. -
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Arc Raiders
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Új IP, erős rajt: a Pragmata hétvégére már 1 milliónál járt
- További aktív témák...
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4671
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(Ubuntu alapú disztro)