Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi MI-3 - odavág a nagyoknak
Aktív témák
-
hBd
csendes tag
válasz
cellpeti
üzenetére
cellepeti: probald meg az eclipse+cdt c programozashoz, ha project based program kell, ha meg csak egyszeru 1 fajlos programocskat akarsz akkor a geany,gedit,vim tokeletesen megfelel!!
szebbet kihozni meg temakkal lehet, van erre specko oldal is, www.gnome-looks.org.
bongeszo meg sokfele van, van GTK-s, meg QT-s is par darab. FF pedig a legjobb sztem, de probalkozhatsz masssal is. (Google, mindenre tudja a valszt...) -
hBd
csendes tag
válasz
Gyuresz
üzenetére
swap okes 3 giga, ext4 elvileg jo, nem probaltam meg, de ugy olvastam hogy ubuntu atfog terni teljesen ext4 tamogatasra, tehat az is jo kene legyen!
particiok merete meg izles szerint, nekem 20 giga van a root konyvtarnak, de ez attol fugg mennyi programot es miket akarsz feltenni!
ja es nem fogja lassitani a dolgot hogy az nem legelso particio a linux, akarhova teheted! -
hBd
csendes tag
válasz
pumatom
üzenetére
En ugy csinalnam, hogy bebootolnek egy live cdvel, atmasolnek mindent arrol a particiorol amelyik kevesebbet foglal es felfer a masikra, majd utana a masikat vissza (remelem erted
)
utana fstab-ban megcsereled a ketto eleresi utvonalat es restart! ja es ha a boot nincs kulon particion akkor a /boot/grub/menu.lst -t is kell modositani hogy talalja meg a kernel imaget!! ez fontos mert hanem nem fog elindulni!
Aktív témák
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)