- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Aktív témák
-
hBd
csendes tag
válasz
cellpeti #18090 üzenetére
cellepeti: probald meg az eclipse+cdt c programozashoz, ha project based program kell, ha meg csak egyszeru 1 fajlos programocskat akarsz akkor a geany,gedit,vim tokeletesen megfelel!!
szebbet kihozni meg temakkal lehet, van erre specko oldal is, www.gnome-looks.org.
bongeszo meg sokfele van, van GTK-s, meg QT-s is par darab. FF pedig a legjobb sztem, de probalkozhatsz masssal is. (Google, mindenre tudja a valszt...) -
hBd
csendes tag
válasz
Gyuresz #15929 üzenetére
swap okes 3 giga, ext4 elvileg jo, nem probaltam meg, de ugy olvastam hogy ubuntu atfog terni teljesen ext4 tamogatasra, tehat az is jo kene legyen!
particiok merete meg izles szerint, nekem 20 giga van a root konyvtarnak, de ez attol fugg mennyi programot es miket akarsz feltenni!
ja es nem fogja lassitani a dolgot hogy az nem legelso particio a linux, akarhova teheted! -
hBd
csendes tag
válasz
pumatom #15901 üzenetére
En ugy csinalnam, hogy bebootolnek egy live cdvel, atmasolnek mindent arrol a particiorol amelyik kevesebbet foglal es felfer a masikra, majd utana a masikat vissza (remelem erted
)
utana fstab-ban megcsereled a ketto eleresi utvonalat es restart! ja es ha a boot nincs kulon particion akkor a /boot/grub/menu.lst -t is kell modositani hogy talalja meg a kernel imaget!! ez fontos mert hanem nem fog elindulni!
Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Óra topik
- Microsoft Excel topic
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Gyermek PC játékok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged