Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
hBd
csendes tag
válasz
Gyuresz
üzenetére
swap okes 3 giga, ext4 elvileg jo, nem probaltam meg, de ugy olvastam hogy ubuntu atfog terni teljesen ext4 tamogatasra, tehat az is jo kene legyen!
particiok merete meg izles szerint, nekem 20 giga van a root konyvtarnak, de ez attol fugg mennyi programot es miket akarsz feltenni!
ja es nem fogja lassitani a dolgot hogy az nem legelso particio a linux, akarhova teheted!
Aktív témák
Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Továbbra is piszok jól néz ki a Crimson Desert
- Commodore 64
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Opel topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest