- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Aktív témák
-
leeate
senior tag
Azóta felraktam a core kiegészítést, meg néhány programot, van már gyönyörű fájlböngészőm, és a Home se fagy jobb klikknél.
Felraktam a gtk-s csomagokat is, amiket írtál, az uccsó kettő asszem egymás függőségei voltak, szóval úgy gondolom, azokat nem kell már külön felrakni (?)Azonban a Firefox még mindig ronda. Kell még valamit csinálni, vagy ennek szükségszerűen így kell kinéznie? Annyit csináltam, hogy elmentem ide: K -> Applications -> Settings -> Qt4 settings, és beállítottam egy layout-ot.
-
leeate
senior tag
Sziasztok!
Virtualboxra rakam fel az Ubuntut első körben. Fel akartam rá rakni a KDE-t, fel is telepítettem a kde csomagot (lehet, hogy volt valami a kde után, de a lényeg, hogy a leírás szerint ez a teljes kde) Fel is ment, de szerintem elég hiányosan:- Ha rámegyek a Home-ra, Nautilus jön ki, Konqueor sehol, a kereső se találta (Amarok sincs, Dolphin sincs, semmi nincs.. bezzeg olyanokat felrakott, mint a jegyzetkészítő vagy Personal Organizer oO)
- Az összes ablakot (Firefoxot is) ronda szürkeként jeleníti meg, teljesen elütve a KDE 4 dizájnjától.
- Mellesleg a Home-ra való jobb kattintáskor fatal errort jelez.
A Fatal Error Occurred
The application Plasma Workspace (plasma) crashed and caused the signal 11 (SIGSEGV).Nem vagyok power user, így kérnék valamicske segítséget! Köszi
Aktív témák
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Óra topik
- Microsoft Excel topic
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest