Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
Aktív témák
-
Taktoj
aktív tag
helló.
lenne egy aprócska kérdésem.
Magyarubi 11.07 lett telepítve majd frissítve 11.10 re.
már épp kezdtem megszokni a változást amikor egyszer csak valamit nagyon kiakarhattam próbálni s a következő indulásnál már nem volt sem jobb oldali indítómenüm sem pedig a felső állapotsormenü.
- Esetleg van valamiféle parancsszó amivel az indítómenüt újra kreálhatom?
- -A felső állapotsorból hiányzik a kikapcsolás is azt hol tudnám elérni?
- esetleg ha újra telepítem a 11.07 et akkor az törölni fog minden ami a számára kijelölt meghajtón van?köszi annak aki segít.
-
Taktoj
aktív tag
Sziasztok.
Olyasmi oldalt keresnék ahol a 0 perces! Ubi felhasználókat okosítják minimál szintre.
Pl. melyik a "Super" billentyűm? s hasonló bonyolult kérdéseimre hol tudnék autodidakta módon okosodni.
- magyarubival ismerkedek-S még lenne két nagyon fontos kérdésem :-)
1. Van egy kedvenc online játékom aminek windowsos telepitője van. vajon az Ubiból virtualis xp n tudnék ott játszani?
2. amíg nincs virtualis xp m az ubin addig valami gyors módja van e hogy a winre átkapcsoljak?Ja s még annyit hogy direkte neki csináltam egy 35 gigas terjeszkedési lehetőséget, de mikor a telepitésnél kijelöltem neki hogy tessék itt van, hibaüzit dobott hogy nincs gyökér fájlrendszer kijelölve. Mi lehetett a gond... nem volt normálisan -mire is is? - leformázva vagy vagy mi ?
Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4673
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, szép állapot 87% akku (317 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest