Aktív témák
-
kkrisi
senior tag
De ezt nem vágom....Ez azért kicsit gáz, hogy pl nyomtató drivert akarom feltelepíteni, de a wine az nekem minden exére azt írja h blocked és hibát ír ki.... az rendben van ha egy COD3 esetleg nem boldogul, de egy alapvető dologra amire szükségem lenne...Segítsetek pls!!
-
kkrisi
senior tag
válasz
Kendek #40479 üzenetére
De azokat hova kell másolni?
Amúgy 64 bites 10.04 ubuntu csücsül eme remek gépsárkányon, és még annyi gondom lenne hogy nekem telepítésnél kért jelszót, és bármilyen parancsot akarok terminálba meírni, pl tweak-et le szeretném tölteni, nem tudom mert kéri a jelszót, de nem tudom beírni neki! ezt nem lehetne valahogy kiiktatni? mert amúgy nem mint ha hiányozna, de addig nem ngedett tovább a telepítésnél amíg nem írtam be neki valamit.
-
kkrisi
senior tag
válasz
Kendek #40477 üzenetére
Van most egy tar kiterjesztésben lévő adobe-m amit megynit és ott vannak mappák, meg minden megnyitom bármelyiket, de hibát ír ki! Az amit szoftverközpontban telepítettem gépet is újraindíthatom, nem lesz jó!
Am exe-ket miért felejtsem el? A Wine-al ugyan úgy lehet telepíteni őket mint mindows alatt, pl: játékokat programokat...stb
-
kkrisi
senior tag
Sziasztok!
Azt akarom kérdezni, hogy elolvastam a fórumot is, de egyszerűen nem tudok feltelepíteni, sem exe-t sem pedig adobe-t semmit! Szoftverközpotban feltelepítettem adobe-t de nem tudok videot nézni neten, azt írja mint ha nem lenne fenn!
Kérek valaki csak magyarázza el hogy kell linuxos fájlokat meg exe-t feltenni!!
Köszi
Aktív témák
Hirdetés
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged