Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
nah,megvan.támogatja az,csak az alaplapom idióta.
ugyanis a billim USBs,és az alaplapom néha induláskor nem látja a billentyűt.oprendszerig néha nincs bill.
összesen egy okét kellett volna nyomni(okézni enterrel) de nem jött össze.letöltötte a drivert,és minden hepi
köszi a segitségeket.
megmondom igencsak meglepődtem,hogy egy ugyan ezeréves,de elég elterjedt karit ne látna egy linux...
-
bajnokpityu
félisten
válasz
márNemKereső #38545 üzenetére
nekem bármi jó,de a frissen feltett ubuntu uj verziója meg sem nyikkan gyári setup után.
-
bajnokpityu
félisten
sziasztok!
tegnap feltettem egy esatas meghajtóra az utolsó kiadott verziót. nagyon szép volt telepités közben,de amikor a végleges oprendszernek kéne bebootolnia,akkor szines pöttyök jelennek meg a monitoron,és kiirja,hogy nem támogatott számitogép emelek.
p35ös intel chipset,e7200es proci, 8800gt videokártya.az esata ahci-n keresztül érődik el.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Google Chromecast topic
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Építő/felújító topik
- Micro Four Thirds
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest