Aktív témák
-
Atapi
senior tag
válasz
bajnokpityu #38548 üzenetére
a telepítés egyébként befejeződött? ha igen, akkor boot során elvileg shiftet nyomva előjön a boot menü, ahol választhatsz recovery módot, amiben van csökkentett grafikus módban indítás. így ha minden igaz, vga driver nélkül be tud tölteni a rendszer, amiben tudsz zárt meghajtót telepíteni, feltéve, hogy azért zuhan szét a rendszer, mert elkezdi betölteni a nem megfelelő nyílt nv drivert. egy próbát mindenesetre megér.
-
floatr
veterán
válasz
bajnokpityu #38548 üzenetére
Na az gond, akkor már csak a logokból lehetne okoskodni, de azt szerintem te sem akarhatod.
A másik verzió meg működhet, de így semmi garancia nincsen rá. Esetleg még egy korábbi változattal érdemes, ha van kedved tökörészni vele, bár én így látatlanban felrúgnám az egész kócerájt a francba.
Annyi még az érdekes mondjuk a tünetekben, hogy telepítés után van gáz. Akkor viszont lehet h az esata a gond.
-
floatr
veterán
válasz
bajnokpityu #38543 üzenetére
Namost tisztázzunk egypár dolgot: sima ubuntu 11.04?
Ha igen: bejelentkezéskor ki lehet választani egy klasszikus üzemmódot
Aztán bejelentkezel és örülsz. Vagy engedélyezed az nvidia zárt drivert, és utána normál üzemmódban is menni fog (+ örülsz). Vagy telepíted az unity2d-tVagy letöltöd a xubuntut, és annak örülsz.
szerk.: egyáltalán nem jut el a login screen-ig?
-
márNemKereső
tag
válasz
Próbáltam visszakeresni, de nem találom: a zárt kódú nvidia miért nem jó? Nekem egy 8600-as kártyám van, az simán megy vele egy Ubuntu LTS-n.
-
sh4d0w
félisten
válasz
Fogalmam sincs, de ha rágúglizol, tutira megtalálod a módját. Én friss ATi-t használok, nálam ez nem téma.
-
sh4d0w
félisten
válasz
bajnokpityu #38539 üzenetére
8800 elég régi kártya, szerintem a legfrissebb xorgok már nem támogatják azokat a drivereket. Vagy használsz open source drivert, vagy veszel újabb kártyát.
-
sh4d0w
félisten
válasz
bajnokpityu #38534 üzenetére
-
aag
őstag
válasz
bajnokpityu #38536 üzenetére
passz
-
aag
őstag
válasz
bajnokpityu #38534 üzenetére
nemértem a kérdést
Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Antivírus szoftverek, VPN
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged