Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
Aktív témák
-
audi100td
nagyúr
válasz
paramedic
üzenetére
en linux mint-tel meg ubuntu 11.04-gyel szivtam folyton, ha hazaertem megint megy vissza 10.04, de ha ram is ez var, akkor hagyom megint a p.csaba, nem ertem miert bagzik ennyit
aztan lehet nalad a geppel nem oke valami, windows alatt is vacakol? vagy csak linux van fent?
-
válasz
paramedic
üzenetére
Csak ha van időd és kedved kipróbálni, tesztelni, esetlegesen javítani ami nem megy. Egy laikus számára szerencsésebb lehet az LTS verziók használata. Ugyanakkor előfordulhat az is, hogy újabb hardverek használatakor elkerülhetetlen az újabb kiadásokra való frissítés. Most nagyon újabb funkciók nem kerültek bele a Maverickbe a Lucidhoz képest (átlagos szemmel), ez inkább majd a Natty-ról lesz elmondható.
-
válasz
paramedic
üzenetére
Ez egy értelmetlen kérdés, több mindentől függ. Sok értelme nem lenne, ha beírnák nyolcan, hogy igen, nem, igen, igen, nem, nem.... Vagy amelyikre többen szavaznak, aszerint cselekszel?

Magam részéről saját használatkor mindenképp cserélném, ha másnak telepítem és karbantartom, akkor semmiképpen sem.
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 10S 6/128GB szürke / 12 hónap jótállás
- 27% - MSI MAG CORELIQUID 240R V2 AIO vízhűtés!
- Lenovo T14 Gen2 Ryzen 5650U - Refurbished - Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de azt hittem sehol nem működik, majd kipróbálom már thunderbirdben. Ha létezik erre megoldás az engem is érdekelne.