- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch
Aktív témák
-
audi100td
nagyúr
válasz
paramedic
üzenetére
en linux mint-tel meg ubuntu 11.04-gyel szivtam folyton, ha hazaertem megint megy vissza 10.04, de ha ram is ez var, akkor hagyom megint a p.csaba, nem ertem miert bagzik ennyit
aztan lehet nalad a geppel nem oke valami, windows alatt is vacakol? vagy csak linux van fent?
-
válasz
paramedic
üzenetére
Csak ha van időd és kedved kipróbálni, tesztelni, esetlegesen javítani ami nem megy. Egy laikus számára szerencsésebb lehet az LTS verziók használata. Ugyanakkor előfordulhat az is, hogy újabb hardverek használatakor elkerülhetetlen az újabb kiadásokra való frissítés. Most nagyon újabb funkciók nem kerültek bele a Maverickbe a Lucidhoz képest (átlagos szemmel), ez inkább majd a Natty-ról lesz elmondható.
-
válasz
paramedic
üzenetére
Ez egy értelmetlen kérdés, több mindentől függ. Sok értelme nem lenne, ha beírnák nyolcan, hogy igen, nem, igen, igen, nem, nem.... Vagy amelyikre többen szavaznak, aszerint cselekszel?

Magam részéről saját használatkor mindenképp cserélném, ha másnak telepítem és karbantartom, akkor semmiképpen sem.
Aktív témák
- Reklámblokkolók topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Arc Raiders
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- World of Tanks - MMO
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

de azt hittem sehol nem működik, majd kipróbálom már thunderbirdben. Ha létezik erre megoldás az engem is érdekelne.