Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
Moreecqa #18919 üzenetére
Teljesen igazad van! Üzletrontás. Ha én lennék a tulaj, kidobnám érte.
Más, újraraktam az Ubit. Megint nem negy az Operán a flashfilm-lejátszás. Hiába csinálom azt mint előtte, nem megy. Tud valaki egy biztos megoldást adni?
Kérem, csak olyan írjon megoldást, akinek új install 9.10-ese van, 10.1-es Operája és működik neki ez a film!
Köszi!
-
rtom
senior tag
válasz
Moreecqa #18672 üzenetére
Rémlik, hogy volt hasonló esetem, mikor az X és a Gnome nem egyeztek meg abban, hogy milyen billentyűzetkiosztást használjanak.
Itt a link egy ősöreg bug-hoz, ami hasonlít a problémádra, sajna úgy tűnik, workaround nélkül. Azért nézz szét a xorg.conf-ban, hátha találsz valamit.
Esetleg még ez segíthet.
Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- VoIP telefonálás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Villanyszerelés
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged