Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
Hovi
aktív tag
válasz
Dluinet
üzenetére
A munkámból kifolyólag nagyon sok Excel táblával dolgozom. Sajnos messze nem úgy jelennek meg pl Libre Office alatt mint Office 2010 alatt. Ezzel még ki is békülnék, de ha én belementek egy ilyen táblába, akkor visszaküldve a Windows-os gépen már megint nem úgy jelenik meg sok dolog ahogyan kellene. Ez az egyik. A másik: sok tábla tartalmaz különféle makrókat, kisebb-nagyobb VB szkripteket. Ezekkel végképp nem tud mit kezdeni se az Open sem a Libre office.
Sajnos ugyanez elmondható a Word-ről is. Adott egy doksi Microsoft Word-ben, majd benyitom Libre alatt, már nem ugyanaz. Nyomtatva meg pláne nem. Pedig telepítve vannak a Win fontok is. Ha szerkesztek vele, s a végeredmény jól néz ki, s elmentem Libre alatt doc formátumba melóba már megint nem azt kapom, a nyomtatásról meg jobb nem is beszélni. Mivel nem én döntök róla, hogy melóban milyen Office legyen, így más nem marad. Használnom kell.
Eddig wine alól ment az Office 2003, most próbáltam az Office 2010-et. Teljes kudarc.
Most a 2007 elindul, de kifagy.
Aktív témák
- EAFC 26
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Futás, futópályák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple Watch Series 11 46mm Jet Black BONTATLAN
- Samsung Galaxy Watch 7 40mm, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 16RX9 Gamer notebook - i7 14650HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- Új akksi! AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év gar.
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest