Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
DarPet #30236 üzenetére
Újratelepíteni nem lehet FW-t tudtommal, szal ha benne van akkor benne van. Hát lehet öregszik, és már nem úgy működik ahogy kéne, ez is előfordulhat... Nekem annak idején a 107D-m úgy kezdte, hogy RW-ket nem olvasott, aztán jött elő a többi gond. Szóval az sem kizárt, hogy érik a csere.
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
DarPet #30221 üzenetére
Több magot is be lehet állítani (legalábbis Virtualboxban).
,,Szerk.: a nagy erőforrás igény itt a videókártya virtualizációjának hiányára utalt szerintem."
A mínuszos DVD probléma engem is érdekelne (sajnos nem tudom mitől lehet).
Lakers: Azzal a konfiggal az 1 Ghz/1 GB RAM erőforrásigény bőven megvan virtualizáció alatt. A procinak mind a két magját valós órajelen tudod használni, ramból pedig 1,5-2 gigát is megadhatsz.
-
Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest