Hirdetés
Aktív témák
-
Brutforsz
senior tag
Hangbeállítások > Hardver lap > Kiválasztod a HDMI Audiot > Profil: Kikapcsolva,
majd a Kimenet lapon - ha nem ott van, akkor - a Belső hangforráshoz állítod a hangkimeneti eszköz rádiókapcsolójátEgyébként próbaképp bekapcsoltam az enyémet, és ugyanúgy volt hang, mint előtte...
-
Fooler89
őstag
Helloztok
Subnotimra felraktam az ubuntu 10.10 ismerkedni vele.
Sok kérdésemre a választ ki tudtam googlézni de erre nem találom.
Eddig nagyon tetszik de egyszer gondoltam neki állok leszedni a bisigi témák közül az aquadreamset. Tetszett, de a dokkot sehogy se tudtam beállítani, találtam olyan leírást ahol azt állították, hogy compiz kell hozzá. Feltettem, de most oda jutottam, hogy induláskor a felső sáv (bezárás, teljes méret, kicsinyítés) gombok nincsenek meg.
Annyit tudtam csinálni, hogy compiz fusionnal visszaállitottam metacityre majd ha nyomok egy reload windows managert akkor ujra van ez a felső sáv.Az lenne a kérdésem, hogy lehetne azt megoldani, hogy újraindulás után is megmaradjon ez a beállítás. Ha lehetséges a téma és a compiz teljes letörlésével de az alul leírt gyorsaság meg maradjon.
Megjegyzés: Sokat gyorsult tőle a megjelenítés. A görgetés és az ablakok váltakozása, gondolom ebben már van videokártyás gyorsítás mert amúgy egy atom n270-es nv ionos notiról beszélünk.
Szvsz ezek a compizos ugrálások meg nagyon gázok

Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RAM topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Autós topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Parkside szerszám kibeszélő
- Router gondok
- Linux kezdőknek
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- 27% - Lenovo LOQ i5-14400F / 32GB DDR5 / 1TB SSD / RTX 5060! BeszámítOK!
- AMD GAMER PC! Ryzen 5600X / RX 6700XT / X470 / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 650w!
- Lian Li Strimer Wireless RGB Kábel PACK! 24Pin + CPU + VGA + Kontroller
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest