Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Brutforsz
senior tag
Hangbeállítások > Hardver lap > Kiválasztod a HDMI Audiot > Profil: Kikapcsolva,
majd a Kimenet lapon - ha nem ott van, akkor - a Belső hangforráshoz állítod a hangkimeneti eszköz rádiókapcsolójátEgyébként próbaképp bekapcsoltam az enyémet, és ugyanúgy volt hang, mint előtte...
-
Fooler89
őstag
Helloztok
Subnotimra felraktam az ubuntu 10.10 ismerkedni vele.
Sok kérdésemre a választ ki tudtam googlézni de erre nem találom.
Eddig nagyon tetszik de egyszer gondoltam neki állok leszedni a bisigi témák közül az aquadreamset. Tetszett, de a dokkot sehogy se tudtam beállítani, találtam olyan leírást ahol azt állították, hogy compiz kell hozzá. Feltettem, de most oda jutottam, hogy induláskor a felső sáv (bezárás, teljes méret, kicsinyítés) gombok nincsenek meg.
Annyit tudtam csinálni, hogy compiz fusionnal visszaállitottam metacityre majd ha nyomok egy reload windows managert akkor ujra van ez a felső sáv.Az lenne a kérdésem, hogy lehetne azt megoldani, hogy újraindulás után is megmaradjon ez a beállítás. Ha lehetséges a téma és a compiz teljes letörlésével de az alul leírt gyorsaság meg maradjon.
Megjegyzés: Sokat gyorsult tőle a megjelenítés. A görgetés és az ablakok váltakozása, gondolom ebben már van videokártyás gyorsítás mert amúgy egy atom n270-es nv ionos notiról beszélünk.
Szvsz ezek a compizos ugrálások meg nagyon gázok

Aktív témák
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- GeForce RTX 3060 (OEM HP)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest