- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
BaliJack
aktív tag
válasz
BaliJack #29003 üzenetére
Nos, most már jó az Evolution.
Amit tettem: az accountot töröltem, és újra beállítottam.
Ezután a leveleket megtaláltam a Junk könyvtárban, még azokat is, amiket elveszettnek hittem.
Valószínűleg azért kerültek a Junk-ba, mert amikor újra létrehoztam az accountot, akkor szigorúbbra állítottam a levélszemét beállításokat.
Azt viszont nem tudom, hogy honnan kerültek elő azok a levelek, amiket elveszettnek hittem, mert nem voltak a Junk-ban akkor, amikor a segítségkérő hsz-t írtam... -
-
rtom
senior tag
válasz
BaliJack #7744 üzenetére
ndiswrapper-esnek tűnik, az eljárás a következő:
1. Synaptic-ból ndiswrapper-utils és ndiswrapper-common telepítése
2. Win-es driverből a .sys és .inf fájlokat tedd be egy könnyen elérhető helyre.
3. Terminálban belépünk ebbe a könyvtárba, megmondjuk az ndiswrappernek, betötjük a modult:cd /könyvtár_ahova_mentettél
sudo ndiswrapper -i <name>.inf
sudo modprobe ndiswrapper
sudo nano /etc/modulesAz utolsósorban megnyitott fájl végére hozzáfűzni: ndiswrapper, majd mentés.
bcm43xx modul feketelistára helyezése:sudo nano /etc/modprobe.d/blacklist-bcm43xx
A fájlba beírni:
blacklist bcm43xx
mentés, majd reboot. Ezután ha betolod a karit és nyomsz egy dmesg-et, akkor a végén kiírja, hogy minek és hogyan ismerte fel, állítgathatod az IP-t stb.
Aktív témák
Hirdetés
- Kutya topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nyomtató topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Micro Four Thirds
- Call of Duty: Black Ops 7
- Külföldi SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest