Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
Aktív témák
-
n0_gAboR
őstag
válasz
webdeejay
üzenetére
Nekem is van egy PCI-s S3 Virge karim, ami windows alatt jobban ment mint linux alatt.
(hasonlo porblema - windows alatt nagyobb felbontast vitt)Ezeknek a regi alig hasznalt cuccoknak egyszeruen nem erdemes drivert irni, mivel alig hasznalja valaki - ha te driver fejleszto lennel, te se ilyen hardwarekre koncentralnal...
Hivatalos driver a gyartotol meg egyalatalan nincsen - ez megint nem a linux(fejlesztok) hibaja.
Ati/Nvidia/Intel - ezek a mainstream hardware-ek, ezek tamogatottsaga linux alatt eleg jonak mondhato.
-
-
n0_gAboR
őstag
válasz
webdeejay
üzenetére
1. ubuntu-restricted-extras csomagot tedd fel, felrak minden codecet, javat, flasht ami kell neked.
Egyebkent meg sun-java6-jre vagy sun-java6-jdk csomag ami neked kell.2. SIS regi kartya szar tamogatottsag...orulj hogy egyaltalan vilagit linux alatt
3. nalam nincs ilyen problema
-
webdeejay
aktív tag
válasz
webdeejay
üzenetére
az előző hsz-emben lévő problémáim egyikét se sikerült egyenlőre megoldani(az elsővel még nem volt időm foglalkozni, a másik kettőre pedig nem találtam megoldást.)nos megint itt egy újabb probléma...összeomlott a win, c-t formáztam, azon volt az ubuntu is, hát azt is újratelepítettem...de most előrelátóbb voltam, és a d-re telepítettem, ahol vannak a zenék, képek...de nem lehetne azt megoldani, hogy az egész d meghajtót lássa az ubuntu? mert csak a saját könyvtárát látja...adjatok tippeket vagy segtítséget...meg az előző problémáimra is ha meglehetne oldani
köszi! -
escape
aktív tag
válasz
webdeejay
üzenetére
Helló!
1. Ubuntuban az su helyett sudo van, vagy ha már su-t akarsz akkor: sudo su.
Mellesleg megjegyzem Synapticból telepíthető a java.
2 VGA-khoz béna vagyok, de zárt meghajtókat engedélyezd, illetve valamilyen drivert próbálj felvarázsolni, hátha.
3. Ezt végkép nem tudom

Aktív témák
Hirdetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- Samsung Galaxy Tab A7 /3/32GB / wi-fi / 12Hó Garancia
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 4070Ti SUPER 2x Ventus
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
köszi!