- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
n0_gAboR
őstag
válasz
webdeejay #8727 üzenetére
Nekem is van egy PCI-s S3 Virge karim, ami windows alatt jobban ment mint linux alatt.
(hasonlo porblema - windows alatt nagyobb felbontast vitt)Ezeknek a regi alig hasznalt cuccoknak egyszeruen nem erdemes drivert irni, mivel alig hasznalja valaki - ha te driver fejleszto lennel, te se ilyen hardwarekre koncentralnal...
Hivatalos driver a gyartotol meg egyalatalan nincsen - ez megint nem a linux(fejlesztok) hibaja.
Ati/Nvidia/Intel - ezek a mainstream hardware-ek, ezek tamogatottsaga linux alatt eleg jonak mondhato.
-
-
n0_gAboR
őstag
válasz
webdeejay #8708 üzenetére
1. ubuntu-restricted-extras csomagot tedd fel, felrak minden codecet, javat, flasht ami kell neked.
Egyebkent meg sun-java6-jre vagy sun-java6-jdk csomag ami neked kell.2. SIS regi kartya szar tamogatottsag...orulj hogy egyaltalan vilagit linux alatt
3. nalam nincs ilyen problema
-
webdeejay
aktív tag
válasz
az előző hsz-emben lévő problémáim egyikét se sikerült egyenlőre megoldani(az elsővel még nem volt időm foglalkozni, a másik kettőre pedig nem találtam megoldást.)nos megint itt egy újabb probléma...összeomlott a win, c-t formáztam, azon volt az ubuntu is, hát azt is újratelepítettem...de most előrelátóbb voltam, és a d-re telepítettem, ahol vannak a zenék, képek...de nem lehetne azt megoldani, hogy az egész d meghajtót lássa az ubuntu? mert csak a saját könyvtárát látja...adjatok tippeket vagy segtítséget...meg az előző problémáimra is ha meglehetne oldani
köszi!
-
escape
aktív tag
válasz
Helló!
1. Ubuntuban az su helyett sudo van, vagy ha már su-t akarsz akkor: sudo su.
Mellesleg megjegyzem Synapticból telepíthető a java.
2 VGA-khoz béna vagyok, de zárt meghajtókat engedélyezd, illetve valamilyen drivert próbálj felvarázsolni, hátha.
3. Ezt végkép nem tudom
Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Apple MacBook
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tesla topik
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Milyen monitort vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged