- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Garmin topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Aktív témák
-
dbius
veterán
Nekem is lenne egy kérdésem:
k3b-vel próbáltam cd-t írni. Két dvd író van a gépben (lásd adataim). Felismeri őket rendesen, program elindul.
De amint elindítanék bármilyen másolást, CSONTRA fagy a rendszer. Olyan szinten, hogy egérkurzor is lefagy, se konzol, se ctrl+alt+bckspace, semmi, csak reset
Keresgéltem mindenütt, ahol lehetett, de csak azt találtam, hogy sok embernek van hasonló problémája, megoldást viszont nem találtam rá
userként indítottam, még megnézem rootként is, de nem hinném, hogy ez megoldaná...
más nem tapasztalt hasonlót??
Szerk: még valami.
hétvégi frissítések letöltése után a legújabb kernellel, ami frissítéskor lejött, nem megy az X. valami probléma van, és ezzel kapcsolatban ezt találtam:
''Az Ubuntu 6.10-ben most hétvégén történt kernelfrissítés kavarodásokat okozott, a probléma ismert, a vga meghajtók, pl. nvidia driver nem frissült, és nem is frissül kézi frissítéskor sem.
A megoldás, a régi kernel használata pár napig, a probléma megoldásáig, illetve Alberto Milone honlapjáról (www.albertomilone.com) az envy nevű program telepítése az ott leírt instrukciók alapján, majd annak segítségével az nvidia driver telepítés végrehajtása.''
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux kezdőknek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- gerner1
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bioshock 2 Special Edition
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, szép állapot 87% akku (317 ciklus)
- MSI Crosshair 16 i7-14700HX 14. gen 16gb ddr5 + RTX 4060 (140W) + 240Hz QHD+
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest