Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
harry
veterán
Akkor érdemes átállnod, hogy ha veszed a fáradtságot, és megtanulod kezelni. Ha csak egy kész, tökéletesen működi opr-re vágysz, amiben nem kell turkálni, átirkálni, telepítgetni, akkor nem neked való. Ha viszont megismersz néhány parancsot, a filerendszert, és úgy az egész működését, akkor meg lehet szeretni, és tetszeni fog a szabadság, testreszabhatóság, az a jó érzés, amikor elhárítasz egy hibát. Én elsődleges opr.ként használom, vannak vele gondok, de én így szeretem.
-
escape
aktív tag
Nos magyarul legfőképpen itt olvashatsz az ubunturól: [link]
Jah és mielőtt bármit kérdeznél, vagy a fent említett oldalon vagy itt használd a keresőt, illetve Gugli bácsit. ;)Ha winről térsz át. Nagyon fontos, amíg ezt végig nem olvastad, bele se kezdj

Msn fiókod használatára alkalmas progik:
aMSN vagy sudo apt-get install amsn
Emesene vagy szintén sudo apt-get install emesene
Utóbbit(emsene) ajánlanám neked mint kezdő ubuntus.Skype van hozzá.
Vírusírtót nyugodtan felejtsd el, tűzfal van beépítve, de azzal sem kell foglalkoznod.
"Csak akkor kell Ubuntura tűzfal, ha nagyon paranoiás vagy. A winről áttérőknél ez alapbetegség.

Az ubuntu csak azokat a portokat nyitja meg amiket éppen használ, a használaton kívüli portok le vannak zárva."A rendszer teljesen magyar telepítés után.
ADSL beállítása is gyerekjáték.
Remélem elég részletes voltam, ha valami nem világos kérdezz ;)
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Formula-1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest