Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
hogyan?
amúgy én is szenvedek most az egyik gépen a hülyeségeitől... wlant akartam beletenni. kártya benne, ra0-ként fel is ismeri. /etc/network/interfaces átír, csak a lo és a ra0 marad benne, ez utóbbinál az essid és a titkosítás beállítva. network restart, megy, megvan az ip. ping oké. konqueror, oldal megnyitása... semmi nem elérhető. miután 2-3 alkalommal újraindítottam (mert egy idő után, ha eldobja a wlant, nem lehet vele felvetetni...), rájöttem a megoldásra. nagyon favágó, és gusztustalan. knetworkmanager kilő, ifconfig eth0 down, mert azt annak ellenére behúzza, hogy le van tiltva, az avahi miatt, amiről azt se tudom, mi (és igazából nem is igazán érdekel). net restart, és innentől kezdve van wlanom.
a másik ''érdekes'' dolog, hogy a telepítő partícionáló-progija meglehetősen bugos. egy menetben nem lehet neki megmondani, hogy milyen típusú fs legyen, és hova csatolja... ja, és ha a partíció elejét és végét csinálom meg először, akkor középre már nem tudok partíciót betenni.
de ez legalább már elindult az epián, a 6.10 nem ment rajta. csak kikapcsolni nem tudja
annakidején a deb gond nélkül kikapcsolta, ha lesz időm, nekiesek mélyebben.
Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen TV-t vegyek?
- TP-LINK routerek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Asztalos klub
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
annakidején a deb gond nélkül kikapcsolta, ha lesz időm, nekiesek mélyebben.