- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: az X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
Aktív témák
-
Major Major
senior tag
válasz
bizi990
üzenetére
általában akkor nem megy a suspend to ram/disk, ha valamelyik driver beleköp a levesbe. megint csak a szokásos mondókámat tudom ismételni, videókártya, alaplap típusával fölszerelkezve goto www.ubuntuforums.org, valszeg már valaki belefutott, és meg is oldotta.
nálam a megoldódás azt jelentette, hogy tettem fel egy bug reportot launchpadre, amiről aztán kiderült hogy duplicate, akkor ugye automatikusan feliratkoztam az elős bugra, és hamarosan ki is derült hogy nem vagyok egyedül a problémával (Radeon M6 és az xserver-xorg-video-ati, suspend és mélyterminálból vissza -> fagyás), nálam hozzáértőbbek nekiálltak valamit mókerolni, és rövidesen kiderült, hogy downgradelni kell a drivert, ezt meg is tettem, azóta működik rendesen (leszámítva a hibernáláskor a logó helyén villogó, nagy szürke téglalapban levő é betűket...
Aktív témák
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Home server / házi szerver építése
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- World of Tanks - MMO
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4395, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest