- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Aktív témák
-
Major Major
senior tag
válasz
bizi990
üzenetére
általában akkor nem megy a suspend to ram/disk, ha valamelyik driver beleköp a levesbe. megint csak a szokásos mondókámat tudom ismételni, videókártya, alaplap típusával fölszerelkezve goto www.ubuntuforums.org, valszeg már valaki belefutott, és meg is oldotta.
nálam a megoldódás azt jelentette, hogy tettem fel egy bug reportot launchpadre, amiről aztán kiderült hogy duplicate, akkor ugye automatikusan feliratkoztam az elős bugra, és hamarosan ki is derült hogy nem vagyok egyedül a problémával (Radeon M6 és az xserver-xorg-video-ati, suspend és mélyterminálból vissza -> fagyás), nálam hozzáértőbbek nekiálltak valamit mókerolni, és rövidesen kiderült, hogy downgradelni kell a drivert, ezt meg is tettem, azóta működik rendesen (leszámítva a hibernáláskor a logó helyén villogó, nagy szürke téglalapban levő é betűket...
Aktív témák
- Fejhallgatós találkozó
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Arc Raiders
- Milyen TV-t vegyek?
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- XPEnology
- Apple MacBook
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MiPC Játékok (Márc 30. UP!) Olvass...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- 27% - LG UltraGear 27GS93QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest