- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ulefone Power Armor 18T - látod, milyen meleg van?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Hát elég sok időt vesződtem már én is a Linux-szal, de csak hobbi szinten, végleg úgysem fogok csak erre állni. Így aztán, mikor kedvem tartja, szórakozom vele kicsit s megoldok dolgokat. Nagy sikerélmény volt a VLC-vel való tévé-kimenet, vagy hogy a Win Thunderbird és az Ubuntu Thunderbird közös adatfile-okat használ, így mindegy, melyik rendszerbe nézem meg a leveleim, ha OS-t váltok, abban is ott lesz. Nyomtatni sosem fogok tudni vele (csak egy fizetős programmal), így eleve veszett ügy. Persze nem a Linux "hibája", hanem a Canon-é, de ez nem vigasztal.
Anno programozni is szerettem, Pascalban meg később C++-ban, de ahhoz meg aztán végképp rengeteg idő kell és folyamatos gyakorlás, s nem kevés fejfájáscsillapító
Írtam egy kukacos progit, kissé egyedit. De sehogy nem jöttem rá arra a függvényre, hogy hogyan lehetne megcsinálni, hogy a kukac növekedjen, így aztán feladtam.
Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- TCL LCD és LED TV-k
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Game Pass előfizetés
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB 09.11.!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest