Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Aktív témák
-
Bár úgy lenne
Ha lefordítom a LIRC-et, beállítom meg minden, akkor megjelenik IRKick alatt. De rávenni, hogy irányítson is valamit, az már nem megy. Amarok modul van benne, próbáltam, de semmi, pedig érzékeli a jelet, ez látszik az ikonján. S ha újraindítom a gépet, akkor vége, kezdhetem elölről a fordítással, mert az IRKick "elfelejti", szóval... a TV-out miatt a szuper asztali effekteket sem tudom bekapcsolni, de annyi baj legyen. A VLC-t irányítanám infrával, dehát... hiába olvasom a lirc.org-ot, iszonyat kreténül van leírva minden. Pedig semmi más nem kéne, csak egy rohadt program, ami billentyűlenyomásokat rendel hozzá a távirányító gomjaihoz. XP alatt ez tök jól megy (jó, hogy van hozzá driver), miért ilyen bonyolult Linux alatt...
Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- GTA VI
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Xbox Series X|S
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- Samsung Galaxy S22 8/128 GB Phantom White ÚJ, gariban cserélt! 6 Hónap Jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Ha lefordítom a LIRC-et, beállítom meg minden, akkor megjelenik IRKick alatt. De rávenni, hogy irányítson is valamit, az már nem megy. Amarok modul van benne, próbáltam, de semmi, pedig érzékeli a jelet, ez látszik az ikonján. S ha újraindítom a gépet, akkor vége, kezdhetem elölről a fordítással, mert az IRKick "elfelejti", szóval... a TV-out miatt a szuper asztali effekteket sem tudom bekapcsolni, de annyi baj legyen. A VLC-t irányítanám infrával, dehát... hiába olvasom a lirc.org-ot, iszonyat kreténül van leírva minden. Pedig semmi más nem kéne, csak egy rohadt program, ami billentyűlenyomásokat rendel hozzá a távirányító gomjaihoz. XP alatt ez tök jól megy (jó, hogy van hozzá driver), miért ilyen bonyolult Linux alatt...