Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- Yettel topik
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Aktív témák
-
Lacces
őstag
válasz
leslieke
üzenetére
leslieke és Atapi és God Vazzeg.
Majd odahaza megnézem, A fájlkezelő Nautilus most a bétában például a CPU 70%-át használta legutóbb este. Memória evés 600mb.
Meg a Chrome evett sokat, 2 fül volt megnyitva ( az egyik egy üres, a másik meg egy google kereső)De az elején nem volt ilyen... az elején jó volt, 1.1GB memória fogyás jó volt, most meg a legutóbbi frissítések után...
10.04-et már nem tudom megnézni, rég nem használom
Azt tudom, hogy anno kérdeztem rá az ubuntu.hu-n is, de annyi válasz jött, hgoy nekem annyit nem eszik max 600-800mb meg néhányan panaszkodtak, hogy nekik is annyit eszik. Amúgy a maximum 2.7GB volt a 10.04 alatt, de amikor anno nem jött segítség, hagytam. A 10.10 és 11.10-nél már ilyen sosem volt, akkor a memória zábálás mindig jól működött, 1GB alatt maradt!Hát persze, tudom mi volt, és most is... ááááá Halmozás!
Nincs az alkalmazások lelőve... bakker igen az volt akkor is.Az volt a 10.04-nél is, hogy elindítottam az alkalmazást és Xgomb (bezáró gomb) bezártam, jó akkor egy másikat stb.
És az Ubi valamiért gyűjtögető életmódot folytatott és folytat. Amit én egyszer bezártam programot (anno a Totem lejátszott, bezáró gombbal bezártam), akkor a Task-ban a folyamatok között még ott volt és ment a progi. Nekem kellett mindig kézzel kill-elni őket.
A .04-sek valamiért az én laptopomon ezt nem csinálta automatikusan,
Igen, és most is ez volt, mert ha a Nautilus fájlkezelőt bezártam, akkor ugyanúgy futott a task-ban cpu-t terhelve...
Aktív témák
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Arc Raiders
- Okos Otthon / Smart Home
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen házat vegyek?
- AMD FX
- Windows 11
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Samsung Galaxy A34 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4060 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN i3 NEO be quiet! 700W
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azt tudom, hogy anno kérdeztem rá az ubuntu.hu-n is, de annyi válasz jött, hgoy nekem annyit nem eszik max 600-800mb meg néhányan panaszkodtak, hogy nekik is annyit eszik. Amúgy a maximum 2.7GB volt a 10.04 alatt, de amikor anno nem jött segítség, hagytam. A 10.10 és 11.10-nél már ilyen sosem volt, akkor a memória zábálás mindig jól működött, 1GB alatt maradt!