- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 17 - alap
Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
Kicsir rossz volt nallam a foglamazas. A net beallitasa rajta eleg problemas volt, nem igazan akrta megenni... Elso beallitasal jo sokat tokoltem, aztan utanna mar tudtam, 2x gond nelkul ment is majd a 3.-nal megint megszivatott (gozom nincs miert nem akarta elfogadni)
A sebesseg meg en, azonos notin akkor XP volt es 11.04. Akkor az XP-hez kepest villam volt. Most 11.10 van fent de Win7 utan lassunak tunik, foleg alkalmzasok, abalkok megnyitasa
De gozom nincs miert produkalja ez, igy...elvileg sokkal gyorsabb kene lennie
(1,6GHz Intel Celeron M, 2 GB DDR2 RAM) -
God Vazzeg
veterán
Nálam is így van, a net nagyon gyors, alapból minden nagyon gyors, kivéve az ntfs r/w
Mondjuk én ezen nem is vagyok meglepődve, mert nem régen tudja csak az ntfs-t a linux, pár éve ilyen jó a kezelése, régebben még trükközni kellett vele, hogy egyáltalán olvasni lehessen
Ahhoz képest most nem is rossz 
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Számítógép javítás Budapest Laptop szerviz WiFi és router beállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- White GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De gozom nincs miert produkalja ez, igy...elvileg sokkal gyorsabb kene lennie
Mondjuk én ezen nem is vagyok meglepődve, mert nem régen tudja csak az ntfs-t a linux, pár éve ilyen jó a kezelése, régebben még trükközni kellett vele, hogy egyáltalán olvasni lehessen
Ahhoz képest most nem is rossz