Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Memóriahiány és drágulás fékezheti a mobilokat, csökkentek a Q1-es kiszállítások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
Kendek
üzenetére
Nekem tökéletes a programod. Semmi hiányosságot, vagy problémát nem fedeztem fel az utóbbi időben. Most van 3 darab pendrájvom, amin különféle ubuntuk vannak. Úgy, hogy egyből rá installálnám, nem is lehetne megcsinálni. De winyóra installálni, leszedni a felesleget és a Rendszerment progival a Rendszermásolás opcióval rámásolni, úgy kitűnően működik. Például a XUBUNTU 11.10-esnél a 4GB-os pendrájvból még 980MB hely marad a működésre. Ez tökéletesen elég, még letölteni is valamit. Szóval külön köszönet a remekbeszabott kis programért!

-
válasz
Kendek
üzenetére
Jah, szerencsére már nem borítom meg olyan gyakran a Linuxaimat, mint régebben, de inkább arra gondoltam, hogy saját telepítőt nem biztos, hogy fognak... (Egyébként nálam is fent van, de csak live rendszert csináltam még vele - ha lesz valami nagyobb módosítás a rendszeren, akkor fogom mentésre is.)
Mondjuk aki átlagfelhasználóként már saját akaratából elkezd Linuxozni, annak simán jó a progid, csak sajnos szerintem az átlag sokkal rosszabbul áll hozzá
Aktív témák
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- AKCIÓ! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest