Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
 - Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
 - iPhone topik
 - Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
 - Sok földi jó került a Redmi K90-be is
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - Apple Watch
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Yettel topik
 - Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo

Aktív témák
- 

törölt tag
válasz

vilmaboy

üzenetére
						az apt-cache search <csomagnév> paranccsal tudsz keresni parancssorban a csomagok közt. itt a csomagnévhez elég ha részletét írod be, az ki fogja dobni. sőt, ez elvileg a rövid leírásukban is kere, szóval a "mediaplayer" kulcsszóra ki fog dobni egy rakás cuccot elvileg, aminek a nevében nincs benne, hogy mediaplayer.
én egy ideje aptitude-ot használok parancssorból, ott kicsit mások a kapcsolók a parancsokhoz, de hasonlóan működik ez is. ez remekül leszedi a kapcsolódó csomagokat is automatikusan. a synaptic én úgy tudom, hogy csak akkor, ha az adott csomag, amit le akarsz szedni, mindenképpen szükséges egy másik csomag működéséhez (tehát függőség és nem ajánlott).

Aktív témák
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
 - Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
 - Star Wars The Old Republic Collector's Edition
 - Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
 - Calman Home for LG licenc (PGenerator támogatással) ÚJ ára 66.000 Ft.

- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
 - Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
 - Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
 - HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
 - Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest