- Netfone
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
válasz
Kendek #40244 üzenetére
Telepítve van, azóta találtam egy fórumon egy esetet, ahol hiányzott egy symlink a modulra-> bingó, létrehoztam, azóta nem akad ki a VLC. Viszont a prociterhelés nem változott HD videó lejátszás közben, ez így normális?
A másik bajom az az Nvidia driver (285.sok)
Boot, és az X kiakad, hogy(EE) Nov 08 21:09:26 NVIDIA(0): Failed to initialize the NVIDIA kernel module. Please see the
(EE) Nov 08 21:09:26 NVIDIA(0): system's kernel log for additional error messages and
(EE) Nov 08 21:09:26 NVIDIA(0): consult the NVIDIA README for details.
(EE) NVIDIA(0): *** Aborting ***
(II) UnloadModule: "nvidia"
(II) UnloadModule: "wfb"
(II) UnloadModule: "fb"
(EE) Screen(s) found, but none have a usable configuration.
Fatal server error:
no screens foundÁtmegyek konzolra, kdm stop, driver újra feltesz, kdm start, és máris fullosan működik... Tehát 3D effektek, stb.
Ez vajon mitől? :S És nem a VDPAU okozza, ha lehet egyáltalán köze hozzá, mert előtte is ezt csinálta.
A 195-ös driverrel nem, de az még a régebbi kártyához volt, az újat először azzal indítottam, és helyből driver frissült.
Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3505, 93% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- iPhone Air 256GB Égkék 3 ÉV kiterjesztett garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest