Hirdetés
- Március 17-én debütál az Oppo Find N6, fotókon a színváltozatok
- Poszteren a OnePlus 15T, zöld és barna színben jön a kompakt mobil
- MWC 2026: Meglepetések nem voltak, de azért volt miről beszélni
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- MWC 2026: Úgy kell ide az aktív hűtés, mint kígyónak a sportcipő
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Március 17-én debütál az Oppo Find N6, fotókon a színváltozatok
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Aktív témák
-
Sanyix
őstag
válasz
Major Major
üzenetére
írtam hogy a restirictedben engedélyeztem, éppen ezért lett fekete képernyő, mert nem működik a driver.
A kártyám persze hogy támogatott, 9600pro különben nem tettem volna fel fglrxet.
Szerintem mégis lehet valami köze a felületthez, meg gnome os ubuntun pöccre ment az fglrx, meg a dpgk-reconfigure xserver-xorg (egyébként a rossz tapasztalatokban arra gondoltam, hogy pl néha amikor valamelyik beállítóprogramban rendszergazdai módra váltok, villan 3mat a kép, és ugyanúgy nem rendszergazdai módba van, vagy pl a display settingsbeli beállításaimra nagyívben tesz a rendszer (vagyis ez a kis program nem csinál semmit, ha váltani akarok xorg.conf-ba kell manuálisan írogatni). Most annyit kérdez, hogy melyik felbontást nem akarom használni (ezzel megszívtam telepítésnél, mert ott is azt kérdezte, hogy melyik felbontást NEM kívánom használni, én kijelöltem, és végül kiderült hogy azt kell amit használni akarok, tehát az ellenkezőjét amit ír), és ennyi. Régebben sima ubuntunál billenytűzet típust kérdezett, videokártya drivert, stb, most felbontást és kész.ja persze a glxinfo direct rendering yes-t ír, de 3d-ben az a szokásos kockás textúrahibás 1 fps-es kép van, ami szoftveres rendernél szokott lenni.
Aktív témák
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Jövedelem
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- AKCIÓ!!!! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7280,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4, 256GB SSD,WIN11, 2 KAMERA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest