Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• sh4d0w

félisten

LOGOUT blog

válasz aag #38849 üzenetére

Nah, mivel értelmes kommunikációra nem vagy képes, ez az utolsó hozzádszólásom.

Te írtad: "XP-t telepítek kábeles hálózat nélkül és nem telepítem fel az USB-s WiFi drivereit. Eddig ugye rendben. Na-most jön az érdekes. Az XP alá rakok egy virtualizációt, abba az ubit és beadom neki az USB-s WiFi-t."

Tehát a host OS nem ismeri az eszközt, amit használni akarsz, tehát már önmagában a virtuális gépnek is nehéz lenne... de.

Virtualizációban Windows alatt nem a valós hardvereszközeidet használod, hanem a virtualizációs köztesréteg által biztosítottakat. Ezekhez pedig a host OS-ben létező drivereket nem fogod tudni telepíteni. Meglehet, hogy éppen van olyan virtuális hardver a köztesrétegben, mint a fizikai eszköz, de ha a hoston nem működőképes a fizikai eszköz, akkor hiába erőlködsz vele a vendég rendszerben.

• ko9

addikt

válasz aag #38849 üzenetére

Mivel USB-s, valószínű, hogy menni fog. VirtualBox-ban és VmWare-ben is lehet külön csatolni az USB-s dolgokat, ekkor a VmWare ki is írja, hogy a Hostról leválasztja, és ott majd nem tudod használni.
    Ha USB-s dolgot kapcsolsz át, akkor a Win egy "VmWare USB Device"-t lát majd csak.
    Annyira figyelj, hogy ajánlott telepíteni az Extensions-t.
    Nekem a Mac alatt HFS+-ra formázott pendriveomat nem ismerte fel a Windows7, virtuális Mac alatt még is tudtam másolgatni rajta.

Aktív témák