- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Mobil flották
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
Aktív témák
-
harry
veterán
Képzeld olvastam, de ha be tudsz lépni a mappába parancssorban (én így értelmeztem), akkor egy *-gal elvileg le kéne fednie minden nevet, vagyis nem kéne a mappanevekkel foglalkoznia.
De ha nagyon nem megy, akkor formázhatod is (gpardet, fdisk), már, ha nincs rajta még hasznos dolog, vagy ami van, esetleg le tudod menteni (mert rendes fájlneve van, ez alapján gondolom: " gyökerében levő mappákat szépen beolvassa, de az itt található egyik bizonyos mappát se olvasni, se törölni nem képes,").Ha meg ennél is speciálisabb a helyzet, ne írd utána, hogy summa: egy konzolos törlés parancs kell; és nem ismered a parancsokat; most én honnan tudjam, próbáltad-e, ha egyszer erről nem írtál, márpedig ez pedig egy konzolos törlés parancs.
Aktív témák
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Csere-Beszámítás! 27%ÁFÁ-s! Bambulab A1 Combo 3D FDM Nyomtató , ajándékokkal.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest