- A tokot is átvariálja a Samsung
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Búcsúkönnyek a Galaxy S21 utolsó fellépésén
Aktív témák
-
harry
veterán
Képzeld olvastam, de ha be tudsz lépni a mappába parancssorban (én így értelmeztem), akkor egy *-gal elvileg le kéne fednie minden nevet, vagyis nem kéne a mappanevekkel foglalkoznia.
De ha nagyon nem megy, akkor formázhatod is (gpardet, fdisk), már, ha nincs rajta még hasznos dolog, vagy ami van, esetleg le tudod menteni (mert rendes fájlneve van, ez alapján gondolom: " gyökerében levő mappákat szépen beolvassa, de az itt található egyik bizonyos mappát se olvasni, se törölni nem képes,").Ha meg ennél is speciálisabb a helyzet, ne írd utána, hogy summa: egy konzolos törlés parancs kell; és nem ismered a parancsokat; most én honnan tudjam, próbáltad-e, ha egyszer erről nem írtál, márpedig ez pedig egy konzolos törlés parancs.
Aktív témák
- A tokot is átvariálja a Samsung
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux Mint
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen , Használt karcmentes, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest