Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
Aktív témák
-
harry
veterán
Képzeld olvastam, de ha be tudsz lépni a mappába parancssorban (én így értelmeztem), akkor egy *-gal elvileg le kéne fednie minden nevet, vagyis nem kéne a mappanevekkel foglalkoznia.
De ha nagyon nem megy, akkor formázhatod is (gpardet, fdisk), már, ha nincs rajta még hasznos dolog, vagy ami van, esetleg le tudod menteni (mert rendes fájlneve van, ez alapján gondolom: " gyökerében levő mappákat szépen beolvassa, de az itt található egyik bizonyos mappát se olvasni, se törölni nem képes,").Ha meg ennél is speciálisabb a helyzet, ne írd utána, hogy summa: egy konzolos törlés parancs kell; és nem ismered a parancsokat; most én honnan tudjam, próbáltad-e, ha egyszer erről nem írtál, márpedig ez pedig egy konzolos törlés parancs.
Aktív témák
- Videós, mozgóképes topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Entware topik
- PC Game Pass
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Vadi új, 2 év garanciás, Sony PlayStation DualSense 5 kontroller
- Eladó Samsung Galaxy S23 8/256GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest