- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Aktív hűtéssel mutatkozott be az IQOO 15 Ultra
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
Aktív témák
-
válasz
pethYeti
üzenetére
Nem mindegyik Atherosos hardverrel van a gond, nekem AR2413-asom van, viszonylag régi, ezzel másnak is volt gondja a Natty esetében, ami a 2.6.38-as kernelt szállítja alapból. Már a hetedik RC verziónál tart és még mindig nemvolt javítva benne ez a bug, pedig sokszor módosítottak rajta, figyeltem, jó eséllyel már ilyen is marad. Sajnos előfordulnak ilyesmi bugok az egyes új kernelekben, amiket aztán csak egy újabb verzióban javítanak legközelebb. Persze még van remény, de ne ezért várj a kipróbálással, nem érdemes.
(#34046) CPT.Pirk: Ennyit tudok róla, hogy nem megy, nálam nem csatlakozik egyáltalán a nyitott hálózathoz. Olvastam róla, hogy másnak is van gondja, az előbb linkeltem bugreportot is, de még mindig nem jó, aztán már hetekkel ezelőtt tudni lehetett róla. Bár az is igaz, hogy Ubuntuéknak hiába riportolgatnak ilyeneket, nem az ő dolguk javítani rajta.
Aktív témák
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szigszalag tartja egyben, és? Rekordközelben van a VGA-kiméra!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Tudományos Pandémia Klub
- Telekom mobilszolgáltatások
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- 205 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs