- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Íme, a Samsung One UI 9.0
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
Aktív témák
-
x123456
aktív tag
válasz
Kendek
üzenetére
Hm... sajnos nem fér bele a keretbe egy komplett gépcsere, de szívesen megnézném, mit művelnek az általam felrakott rendszerek más vason. Windows-on a legfrissebb nvidia driver telepítéséig nem volt egyáltalán gondom, mióta ez (illetve az eggyel korábbi) felkerült, azóta hülyéskedik egyik-másik windows-os programom is, de nehezen tudom elképzelni, hogy hardver gond ilyen hibákat produkáljon.
Persze ahogy elnézem, nálad kicsit más a felállás, eleve más hostod van.
---
Neked milyen videodrivered van a hoston? Mert én felraktam az nvidia sajátját és gyanús, hogy a virtualbox kiakadásai valahol ezzel vannak kapcsolatban.Sebesség kapcsán: nem a vm sebességével voltak gondjaim. Guestként akartam futtatni egy fejlesztő gépet, rajta valami eclipse-es IDE-vel. Ezt éreztem lassúnak - volt némi érzékelhető késlekedés az egér és a billentyűzet működésében.
De még mindig ott tartok, hogy az Intrepiden relative gond nélkül működök (pedig ott is ugyanez az nvidia driver van), a 10.04 + virtualbox 3.2.6 meg olyan, amilyen...
Aktív témák
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Formula-1
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Zolii21: 2HB Informatika - Ernő vélemények
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Filmvilág
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Crimson Desert
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest