- Apple Watch
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Aktív témák
-
kovaax
őstag
válasz
hackeeeee #28415 üzenetére
"Sztem nem teljesen jó az Intel drivere linux alatt, vagy nem tom.."
Szerintem sem. i845ge van az alaplapomra forrasztva, hosszas küzdés után váltottam a vesa driverre, azzal stabil volt. Most pár napja meg szereztem egy régi nvidiás kártyát, az is jónak tűnik eddig (bár a 3d-t nem sikerült beállítani rajta, de mindegy, mert úgyse bírná a gép).
-
válasz
hackeeeee #28415 üzenetére
Ez érdekes, mert ha fel van véve a PPA, akkor már elérhető benne a 3.6.6-os Firefox (bár csak olyan 40 perce).
Ha az exFAT fájlrendszerre gondolsz, akkor annak a kapcsolata egészen másfajta az NTFS-sel, mint most az ext4-nek a btrfs-sel. Azt a fájlrendszert főként flash alapú tárolókra találták ki, főleg memóriakártyákon, pendrive-okon érdemes használni. Túlmutat a FAT32-ön (pl. 4 GB-os fájlméret limit 16 exabájtra nőtt), de ugyanúgy nem naplózó fájlrendszer. Használják pl. kamerákban, digitális fényképezőkben, telefonokban is. A btrfs pedig az extN fájlrendszer leváltására készül, a "Linux" jövőbeni alapértelmezett fájlrendszere lehet/lesz.
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Sale.exe: 26.10.2025-ig Kedvezményes ár! 120.000ft!
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Macbook Pro 2019 // i7 // 16/512GB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest