- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- VoLTE/VoWiFi
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
Aktív témák
-
válasz
body007 #27674 üzenetére
Igen, a kettes végű a jó, az a legújabb, éppenséggel most került be a tárolóba, reggel figyeltem fel rá. Otthon még nem tudtam felrakni, mert nem volt rá idő, a kattintásos frissítés lehúzta volna a Krusadert is, azt meg mégsem engedhettem. Viszont itt munkahelyen felrakta és kicsit elemeztem is, ez már az rc2-re épül, míg a 2.6.35-1 az rc1-re.
A generic végűt kell felrakni, a többi speckó, mondjuk szerverre való vagy éppen virtuális processzorokhoz. A sima, aminek nincs vége, az nem konkrét kernel, hanem csak egy sima csomag, aminek a függősége a mindenkori legfrissebb (gyári) kernel. Ennek köszönhető, hogy egy-egy rendszerfrissítéssel az új kernel is feltelepítődik. Különben magától nem rak fel új csomagokat ugye.
Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Macbook Pro 2019 15"// i7 // 512GB // Számla+Garancia //
- Csere-Beszámítás! 27%ÁFÁ-s! Bambulab A1 Combo 3D FDM Nyomtató , ajándékokkal.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest