Hirdetés
Aktív témák
-
Melorin
addikt
válasz
Kendek
üzenetére
Kipróbáltam az SMplayert. Az elején kiírta, hogy elavult az mplayer, frissítsem. De nem tudom hogy kell. A frissítéskezelőben nincs a listában.
Amúgy hogy lehet ezt a lejátszót megadni alapértelmezettnek?A HD filmek pedig sűrűn szaggatnak, és szétcsúszik a kép elég sokszor.
Nem tudom, hogy jól állítottam-e be mindent. Pl. a kimeneti meghajtót (gl gyors - ATI kártyák)-ra állítottam. Hardveres gyorsítás mellé pipát tettem. Dekódolási szálak: 1
CoreAVC kikapcsolva, de bekapcsolva sem vajul a dolog. Hurokszűrő: engedélyezve.Egyébként hogy érted azt, hogy fglrx-el menni fog? Mi is ez? A zárt meghajtó? Mert én az Ati oldaláról leszedett drivert használom.
A CLAWS Mail működik rendesen, tényleg jó. Kivéve azt, hogy az emaileket nem HTML-módban jelenítí meg, hanem a .css file-t meg mindent belerak szövegként az üzenetben, ráadásul ha egy üzenet nem is HTML-ként van írva, hanem sima szövegként, azt is minden sortörés nékül, ömlesztve vágja hozzám

A beállításban kivettem a pipát a "HTML üzenetek megjelenítése szövegként" elől.
Aktív témák
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Formula-1
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Óra topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi Redmi Note 13 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest