- Honor 200 Pro - mobilportré
- A Motorolának is a Bose hangol
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Aktív témák
-
Melorin
addikt
válasz
Kendek
üzenetére
Kipróbáltam az SMplayert. Az elején kiírta, hogy elavult az mplayer, frissítsem. De nem tudom hogy kell. A frissítéskezelőben nincs a listában.
Amúgy hogy lehet ezt a lejátszót megadni alapértelmezettnek?A HD filmek pedig sűrűn szaggatnak, és szétcsúszik a kép elég sokszor.
Nem tudom, hogy jól állítottam-e be mindent. Pl. a kimeneti meghajtót (gl gyors - ATI kártyák)-ra állítottam. Hardveres gyorsítás mellé pipát tettem. Dekódolási szálak: 1
CoreAVC kikapcsolva, de bekapcsolva sem vajul a dolog. Hurokszűrő: engedélyezve.Egyébként hogy érted azt, hogy fglrx-el menni fog? Mi is ez? A zárt meghajtó? Mert én az Ati oldaláról leszedett drivert használom.
A CLAWS Mail működik rendesen, tényleg jó. Kivéve azt, hogy az emaileket nem HTML-módban jelenítí meg, hanem a .css file-t meg mindent belerak szövegként az üzenetben, ráadásul ha egy üzenet nem is HTML-ként van írva, hanem sima szövegként, azt is minden sortörés nékül, ömlesztve vágja hozzám

A beállításban kivettem a pipát a "HTML üzenetek megjelenítése szövegként" elől.
Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NIOH 3
- Viccrovat
- Beperelte a BYD Amerikát
- Villanyszerelés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elemlámpa, zseblámpa
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HP EliteBook X360 1030 G2,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- iKing.Hu - Xiaomi 15T Pro 12GB/256GB Mocha Gold használt, karcmentes 6 hónap garancia
- 214 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4050 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÚJ, GARIS gamer egér Spirit of GAMER Xpert M800 13 000 Ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs