- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
ntomka
üzenetére
Nekem a 9.10-nél volt hasonló gondom, hogy hiába dugtam be a fülest a notiba, a külső hangszórók szóltak mellette. (Így észrevétlenül szereztem a kollegáknak egy rockos délutánt.
) Na, de a lényeg, hogy ez már a 10.04-ben javítva lett és teljesen jó. (Főleg,hogy a Rhythmbox-ban megtaláltam a netes rádiókat...nagyon fain classic rock-os is van, nem is bírom kikapcsolni.
)Viszont az újraindítás még mindig nem jó. A 9.10-nél sem működött, itt sem. Ez legyen a legkisebb baj.
-
válasz
ntomka
üzenetére
Új és frissebb meghajtókat tartalmaz, ezen belül is engem a Radeon frissítések izgatnak. De sok mindent el is dobtak a 2.6.32-höz képest. Ugyanakkor figyelembe kell venni, hogy ez egy fejlesztői stádiumban levő kernel, csöppet sem mondható stabilnak. De hát bátornak kell lenni, nem nyámnyila nyuszinak.

Engem egyébként most az bosszant, de igazán, hogy az új, 2.3-as Audaciousnak rettentő sz@r lett a hangja, ez már-már hallgathatatlan. Valamit találnom kell helyette...
Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3694
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3770, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

) Na, de a lényeg, hogy ez már a 10.04-ben javítva lett és teljesen jó. (Főleg,hogy a Rhythmbox-ban megtaláltam a netes rádiókat...nagyon fain classic rock-os is van, nem is bírom kikapcsolni.
)