- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
ntomka
üzenetére
Nekem a 9.10-nél volt hasonló gondom, hogy hiába dugtam be a fülest a notiba, a külső hangszórók szóltak mellette. (Így észrevétlenül szereztem a kollegáknak egy rockos délutánt.
) Na, de a lényeg, hogy ez már a 10.04-ben javítva lett és teljesen jó. (Főleg,hogy a Rhythmbox-ban megtaláltam a netes rádiókat...nagyon fain classic rock-os is van, nem is bírom kikapcsolni.
)Viszont az újraindítás még mindig nem jó. A 9.10-nél sem működött, itt sem. Ez legyen a legkisebb baj.
-
válasz
ntomka
üzenetére
Új és frissebb meghajtókat tartalmaz, ezen belül is engem a Radeon frissítések izgatnak. De sok mindent el is dobtak a 2.6.32-höz képest. Ugyanakkor figyelembe kell venni, hogy ez egy fejlesztői stádiumban levő kernel, csöppet sem mondható stabilnak. De hát bátornak kell lenni, nem nyámnyila nyuszinak.

Engem egyébként most az bosszant, de igazán, hogy az új, 2.3-as Audaciousnak rettentő sz@r lett a hangja, ez már-már hallgathatatlan. Valamit találnom kell helyette...
Aktív témák
- Hobby elektronika
- nVidia tulajok OFF topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Xbox Series X|S
- Milyen NAS-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Használt Bonsen VS1900 vákuumos fóliahegesztő
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Na, de a lényeg, hogy ez már a 10.04-ben javítva lett és teljesen jó. (Főleg,hogy a Rhythmbox-ban megtaláltam a netes rádiókat...nagyon fain classic rock-os is van, nem is bírom kikapcsolni.
)