- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Google Pixel topik
- Okos (AI) szemüveget mutatott be a Meta
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
ricsipontaz
csendes tag
válasz
upszilon #25111 üzenetére
Egy szóval nem állítottam, hogy hazudnál. Pusztán leírtam hogy, ha a hardverekkel minden rendben akkor nem értem mi produkálja ezt a szintű instabilitást nálad.
@Kendek: Persze, tisztában vagyok vele, hogy ahány gép annyi hardver. Én is napi kétszer frissítek általában, plusz olvasgatok is a témában rendszeresen. Valóban emlékeim szerint nálam is kétszer volt a kb. 5 hónap alatt, hogy nem indult a gép. Viszont az ubuntuforums-on perceken belül megjelent a hibát leíró topik és nem sokkal rá a workarond is. Igen a Compiz-os dologgal is tisztában vagyok, bár nekem rögtön feltűnt, hogy leakarja szedni (megszoktam nézni, hogy mi jön a frissítéssel), ami nekem nem igazán tetszett és 2 perc keresés után meg is találtam, hogy ez egy bug. Így ezt "megúsztam".
Visszaállítót én nem használok, a régebbi Ubuntu fejlesztői kiadásoknál megtanultam, hogy milyen hibát, hogy lehet javítani, plusz, ha nem menne pár perc google.
Egyébként remélem nem baj, ha nyomok egy kis önreklámot, de megjöttek a közösségi hátterek Lucidhoz: [link]
Aktív témák
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest