Hirdetés
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Jól tetted.
Tanulság a legközelebbi alkalomra.
Mondjuk én tuti kivettem volna, ahogy Te is, dehát sajna nem az enyém volt a gép.A PhotoRec nevű programot ajánlom mindenkinek adatmentésre!

Nagyon jó arányban sikerült visszahoznom vele adatot, és mivel részletesen is megvizsgálja a fájlokat, olyan képeket is helyreállított, amire a Windows-os GetDataBack képtelen volt.
Itt van rá példa, hogyan tud a program sérült képeket is visszaállítani. A JPG bruteforce recovery beállítással nagyon dicséretes eredményeket produkált, de persze hozzá kell tenni, hogy közel 30 órát (!) dolgozott a gép a fájlok helyreállításával - ráadásul a bruteforce módszer nagyon CPU-igényes. Az eredmények tekintetében viszont megérte.
A program emellett állománytípus szerint szűrhető, tehát ki lehet jelölni, melyek azok a fájltípusok, kiterjesztések, amiket vissza szeretnénk állítani - lehet szűkíteni pl. képekre, hangfájlokra, dokumentumokra, és így tovább.
Ajánlom mindenkinek!
Aktív témák
- Vicces képek
- iPad topik
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Windows 11
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-Data 750W
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Tanulság a legközelebbi alkalomra.
Mondjuk én tuti kivettem volna, ahogy Te is, dehát sajna nem az enyém volt a gép.