- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Apple Watch
- Yettel topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Aktív témák
-
qwertly
addikt
válasz
kovaax
üzenetére
Szia úgy látszik én vagyok a béna mert nem értem,eddig így nem működik nekem most az csinálom bemegyek a jdowloander telepítési mappába és ott jobb klikk a JDownloader.jar fájra megnyitás mással és a Sun Java 6 Rumtime kiválasztom és így indítom.
Ez egy ilyen fafágó módszer. -
válasz
kovaax
üzenetére
Az megint olyan, mintha azt írta volna csak, hogy java -jar, nem működik megfelelően. Nem lehet bezárni ha így van elindítva, és nem is keletkezik az értesítési területen ikonja. Mondjuk ez nem tom, hogy mért van így, de amit írtam parancsot, azzal tökéletes, olyan mint amikor a Nautilusban indítja el az ember a Sun Java Runtime-al.
Jah, mondjuk azért, mert nekem erre mutat az: /usr/lib/jvm/java-6-openjdk/jre/bin/java
Ha az openjdk nincs fent neki, akkor valszeg jó.
Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ez egy ilyen fafágó módszer.