Hirdetés
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
FixY67
senior tag
válasz
üzenetére
Hm... Debian... egy darabig egy testing ágból telepített darab volt a desktopom. Aztán egy dist-upgrade és többé nem bootolt. Akkor egy időre leszoktam róla, hogy linuxon legyen a desktop.

Kollégám szerint én voltam a hülye, mert nem a stabil (akkor kb. 2 éves) verziót használtam. Aztán valahogy mégis visszaraktam. Már nem emlékszem, talán Ubuntut, talán újra debian testinget...----
homokozó vs szerver - persze, mert én a homokozómat építgettem amennyire kedvem volt hozzá és amikor előjött egy-két ilyen apróság, akkor azon méláztam, hogy ha ezt valaki így felrakja egy céges szerverre...
Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- PC Game Pass előfizetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest