Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
Aktív témák
-
upszilon
őstag
Az ext4-ről azt olvastam, hogy nem véletlen fejlesztették tovább. Lassú és adatvesztéses fájrendszer volt. Nekem nincs tapasztalatom vele, de elhiszem, ha mondják. Különben is logikus. Ha tőkéletes lett volna, nem csinálnak 3-ast és főleg nem 4-est...
Szerk:
Még csak annyit, hogy a pendrájvon szépen lehet látni mikor nyúl írásra vagy olvasásra hozzá. Az XP-en is látom a notesz kis kék lámpácskáján. Nos annyit mondhatok, hogy ég és föld a kettő. Figyelem, leírom mit tapasztalok:
Ext3 és nincs swap, csak akkor pislog a pendrive lámpácskája, ha vagy új progit nyitok, vag yvalamit felírok. Pont.
Ilyen szempontból tehát én nyugodt vagyok. Mondjuk letiltottam az operának, hogy firkáljon. Van elég memóriám, írjon abba. Ennyi.
Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- ASTRO A50 5th gen LIGHTSPEED WIRELESS HEADSET + BASE STATION fejhallgató
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest