- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Honor 200 Lite - nem százas a kétszázas
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
most jelenleg u-lite van fent szépen bevan konfigurálva
tegnapi napom arra ment el h szétszop@ttam magam
nézz át a nagy linux topicba kb 2 oldalon keresztül csak én kérdezősködtem
egy 10mb-os ubuntu mini-vel kezdtem el
elég szépen haladtam vele, míg végül el nem érkeztem az xbmc-hez
amikor is eléggé összekuszálódott minden a fejemben és feladtam a harcot
Major Major még próbált segíteni h meglehet oldani egy openboxxal vagy fluxboxxal de nem sikerült inkább felraktam az u-litetot itt minden fent van ami kell és nemis eszik sokat a gép
egyelőre putty és Xming a manő nálam, addig amíg nem lesz meg az ati kártya nem akarom monitorra kötnimondjuk valaki elmondhatná nekem h tudott ez a rendszer ilyen gyorsan betölteni
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó AirPods 4 (non-ANC) 2 év jótállás
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest