Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Akciófigyelő: Egész hónapos Black Friday a mi.com-on
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Yettel topik
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Kephamos
üzenetére
a logikai az a particio tipusa. az nfs meg a fajlrendszere.
van az elsodleges (primary) particio, ebbol lehet altalaban max negy.
van a kiterjesztett (extended) particio, ebbol lehet nemtommennyi (altalaban egy szokott)
van a logikai particio, ami meg a kiterjesztett particio felosztasa.
ez az egesz buli azert kell h lehessen tobb, mint negy particiod.szoval nem tudom hogyan nez ki particios szerkezeted most, de ha egy ures, nem hasznalt helyen enged neked a gparted logikai pariciot csinalni, az azt jelenti h egy extended particiot mar letrehoztal es most azon garazdalkodsz. hagyd neki h megcsinalja a logikai particiot es uttana erre a logikai pariciora csinalj kovetkezo lepesben fajlrendszert.
ha csak adatokat tarolni kell az ntfs akkor nincs gond, de errol sztem nem bootol a vindoz, mert az csak elsodlegesrol tud. ha igaz
lehet h bootloader-rel megoldhato.mod: jaaaaajjj az ures helyre megegy particiot a vindoznak, az is 'primary' legyen hiszen mar irtam
Aktív témák
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
lehet h bootloader-rel megoldhato.