Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Aktív témák
-
btb300
csendes tag
Hali!
Köszönöm a tanácsokat. Az asztali gépemnél próbálkoztam a BIOS flash-sel- de csak win alól, úgy meg nem volt hajlandó se downgradelni, se az aktuálisat újra feltenni, majd megpróbálom floppyról is valahogy, csak be kell szereznem egy meghajtót
A laptopnak ma kiírtam egy ubuntu 9.04 AMD 64 CD-t, erről feltelepedett elsőre, jelenleg működik. Nem értem, de azért örülök. Ha az asztali géppel is sikerül valamit csinálnom, majd írok, hátha más is tanul belőle.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
A laptopnak ma kiírtam egy ubuntu 9.04 AMD 64 CD-t, erről feltelepedett elsőre, jelenleg működik. Nem értem, de azért örülök. Ha az asztali géppel is sikerül valamit csinálnom, majd írok, hátha más is tanul belőle.