Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Stylusszal érkezhet a hajlítható Huawei Pura X Max, AI-trükkökkel fűszerezve
Aktív témák
-
válasz
Major Major
üzenetére
Én felraktam a 0.3.0a1-t (ami valójában 0.2.99.1
) de ugyan azt csinálja. Annyira rájöttem, h szám váltásnál szokot kilépni. Ezt eddig nem vettem észre, mert rádiózok szinte mindig, ott meg - ha olyat hallgatok - nem sürün vált. -
törölt tag
válasz
Major Major
üzenetére
az a helyzet, hogy szerintem valami lib hiba lesz ebből, mert a banshee is csinálja újabban, a két progiban meg legfeljebb ez lehet a közös... nem segített konfig törlés, illetve én letöröltem mindent, amiről azt gondoltam, hogy köze van a programhoz...
megnézem majd újabb verziókkal, eddig csak a repósat próbáltam. nem hiszem, hogy csak úgy elszaródna, nekem az elejétől fogva ezt műveli az exaile... de egyébként az is lehet, hogy valamelyik mp3-tól akad így ki. csak hogy mondjam meg, hogy melyik az a ~13 ezer közül?
Aktív témák
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- Asus TUF B760-Plus Wifi DDR5 (kis hibával)
- Samsung Enterprise PM893 1,92TB/ SATA 2,5" SSD 4db/ számla-garancia
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) de ugyan azt csinálja. Annyira rájöttem, h szám váltásnál szokot kilépni. Ezt eddig nem vettem észre, mert rádiózok szinte mindig, ott meg - ha olyat hallgatok - nem sürün vált.