- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iOS alkalmazások
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
Aktív témák
-
válasz
Major Major
üzenetére
Én felraktam a 0.3.0a1-t (ami valójában 0.2.99.1
) de ugyan azt csinálja. Annyira rájöttem, h szám váltásnál szokot kilépni. Ezt eddig nem vettem észre, mert rádiózok szinte mindig, ott meg - ha olyat hallgatok - nem sürün vált. -
törölt tag
válasz
Major Major
üzenetére
az a helyzet, hogy szerintem valami lib hiba lesz ebből, mert a banshee is csinálja újabban, a két progiban meg legfeljebb ez lehet a közös... nem segített konfig törlés, illetve én letöröltem mindent, amiről azt gondoltam, hogy köze van a programhoz...
megnézem majd újabb verziókkal, eddig csak a repósat próbáltam. nem hiszem, hogy csak úgy elszaródna, nekem az elejétől fogva ezt műveli az exaile... de egyébként az is lehet, hogy valamelyik mp3-tól akad így ki. csak hogy mondjam meg, hogy melyik az a ~13 ezer közül?
Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Corsair 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HP Elite x2 1012 G1,12",FHD+ ,m5-6Y54,8GB,256GB,WIN10, LTE
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) de ugyan azt csinálja. Annyira rájöttem, h szám váltásnál szokot kilépni. Ezt eddig nem vettem észre, mert rádiózok szinte mindig, ott meg - ha olyat hallgatok - nem sürün vált.