- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android szakmai topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
#16820480 #14590 üzenetére
Nézd, én igazán próbálom megszeretni ezt a 4es szériát, de nem megy. Annyira szembemegy az gnome praktikumával, hogy az már ordít.
A NetworkManager nem működik rendesen, statikus IP-nél már megakad az ember. A vpn-nél valami totál bukó.
A dizájn szvsz ocsmány, amit úgy gondoltak, azt megcsinálták rendesen, a többi össze van toszigálva.
DigiKam-ot nem tudtam repo-ból installálni, mert kielégíthetetlen függősége van
Az korábbi csomagkezelőt kivágták, és beraktak a helyére egy végtelenül ostomba küllemű szoftvermanagert.
Újraindítani eddig még sosem sikerült, mert félúton elakadt, és csak egy ACPI shutdown segített neki ezen túllendülni. Így aszhatja az ember sok esetben a beállításait.
Ezzel szemben a gnome-ban pöccre megy minden -- egy dolgot leszámítva: a vpnc-plugin telepítője vagy bármi más nem pakolt fel egy d-bus jogosultságot, ami kellett volna neki a kommunikációhoz.
Hát első körben ezekkel futottam szembe. Elszomorító ez a kde-téma
-
Batman
őstag
válasz
#16820480 #14590 üzenetére
Szia,
Ha egyszerű megoldás kell akkor a zyxbackup-ot vagy az írt scriptet javaslom.
De persze ha neten keresgélsz és találsz valami jobb megoldást akkor azt linkeld be ide is , lehet még nekünk is hasznos lesz.
Ha kérdésed lenne írj nyugodtan ha tudok segítek, ha nem akkor majd bambán nézek.üdv
Baman
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő