Hirdetés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
zodo
nagyúr
8.04-es verzíóval próbálkozom ,lehet,hogy az a baj?
Amúgy a felbontást lejebb vettem 1024x768-ra és kikapcsoltam az efekteket ,kívéve a célzás ikont ill. víz efektet akkor már jó lesz a kép,csak épp nem élvezhető.
Érdekességképp : minden felbontás melett van olyan efekt amit nem bír megjeleníteni.Pl.: ha meghagyom a 2 bekapcsolt efektet és leveszem 800x600-ra ,ismét villog a kép.
Asszem elleszek a mostani beállításokal egy darabig.Köszönöm.Más: Gondoltam telepítem a Reason 2.5 zeneszerkesztőt ,fel is ment ,de índulás után be kell adni neki a 2 db cd-t csak mutatóba. Látja a meghajtó a lemez tartalmát mégsem fogadja el ill.olvas róla. Pedig ,csak ennyit kellene tennie ,hogy beolvassa a progi automatán kéri a következő lemezt, azt is felismeri és kész.
Wine configba bemegyek: meghajtók alatt , D: /media/cdrom0/ kiválasztom ,látja a lemez nevét ,seria számát , de valami nem stimmel. Mi lehet a gondja?
Bemásoltam a 2 db cd taralmát a Reason mappába az sem segített.
Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest