- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Redmi Note 13 4G
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
Aktív témák
-
válasz
Pubszon
üzenetére
Legjobb külön vinyóra. Én úgy csináltam, hogy Live CD-ről telepítettem a 3. vinyómon levő 20Gb-s partícióra. A lényeg, hogy Grub-ot (rendszerbetöltő) arra a vinyóra kell telepíttetni, (a telepítés 7. fülénél a Haladó-ra nyomva) így nem rondít bele az XP-s részbe. Ezek után az alaplap boot menüjét (F8) használom az Ubuntu elindítására. Ha nem nyomok meg semmit, indul az XP, ha meg Ubit akarok, F8 után kiválasztom az Ubuntus vinyót.
Persze előfordulhat, hogy telepítés után szerkeszteni kell a menu.lst-t, de anélkül is elindítható, ha a induláskor átszerkeszted a jó partícióra, de erről azt hiszem majd később, ha már fent van és tudod, mi az a menu.lst

-
törölt tag
válasz
Pubszon
üzenetére
talan a wubi. a film meg 3d csillivilli miatt. a vmware, qemu, virtualbox, stb mind rendelkezik vmi korlatozassal a nativ rendszerhez kepest. persze az elonyeik mellett. vannak azert szep szammal, akik panaszkodnak a wubi-ra is, viszont a virtualis gepre tett cuccokkal is kell neha kuzdeni. a gepeden szerencsere nem lesz tul lassu akkor sem, ha vmware mellett dontesz

Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo P510 - 1650-2680 v4 akár 14 mag/28 szál, 32GB DDR4 RAM, akár M4000 8GB VGA, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest